Apparaten en accessoires
Champagne en bessen trifle
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
16 glazen
Ingrediënten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Natrium
95.5 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
22.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Aardbeien mille-feuille
5u.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Yoghurt en muntdressing
15min
200 g prei fruiten
20min
200 g ui kleuren
25min
Witte chocolade en amandel brownies
1u.
Citrus lekkernij
50min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Mousse van ham
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min